2013. január 13., vasárnap

Vasárnapi váróterem #1

A vasárnapi váróteremben minden héten bemutatok egy frissen megjelent, vagy megjelenés előtt álló könyvet, amit különösen várok.

Mivel mostanában nagyon rákattantam a krimikre, nem csoda, hogy most is azt hoztam. :)

Laura Griffin: Nyom nélkül

A feszültség nagy, a tempó gyors - akció, krimi és romantikaA Nyom nélkül az írónő első magyarul is megjelenő könyve. A könyv első része egy sorozatnak, amely eredeti nyelven már hat részből áll, a hetedik rész előkészületben van. Sajnálom, hogy a magyar kiadó nem vette át az eredeti borítót, az sokkal jobban tetszik. :( Remélem, a történet kárpótol majd! :)


"Alex Lovell eltünteti az embereket. Kiderül, hogy nem ő az egyetlen. Alexandra Lovell magánnyomozó dörzsöltségét és számítógépes trükkjeit veti be, hogy segítsen ügyfeleinek eltűnni, hogy új életet kezdhessenek valahol biztonságban. Egyik ügyfele, Melanie eltökélte, hogy elhagyja erőszakos férjét. De amikor Melanie tényleg eltűnik, Alex a legrosszabbtól tart, és mindent megtesz, hogy rájöjjön, mi is történt valójában. Az igazságügyi szakértők elitcsapatával, valamint az austini rendőrség megfáradt, de szexi nyomozójával megpróbálja kideríteni az igazságot. Ám minden lépés az igazság felé azzal a veszéllyel jár, hogy Alex lesz a következő, aki eltűnik Laura Griffin, a The New York Times bestseller szerzőjének váratlan fordulatokkal teli krimije szinte pezseg az érzékiségtől. A díjnyertes írónő sorozatának első könyve letehetetlen!"

Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.
Eredeti címe: Untraceable (2009)
Oldalszám: 352
Várható megjelenés: 2013. február 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése