2014. június 15., vasárnap

Játssz és nyerj!


Könyvmolyként úgy gondolom, minden könyv megérdemli, hogy olyasvalaki polcára kerüljön, aki tényleg el is olvassa. Ebből adódóan nálam csak olyan könyvek sorakoznak a polcon, amiket vagy már olvastam, vagy mindenképp szeretnék elolvasni, és ha időnként belefutok egy-egy könyvbe, amiről kiderül, hogy nem az én világom, új gazdit keresek neki.

Tegnap a Könyvhét keretében a Könyvmolyképző Kiadó standjánál vásároltam, ahol a vásárlás mellé ajándékba kaptam a Pokoli báléjszakák című könyvet. Aki rendszeresen látogatja a blogomat, tudhatja, hogy ez a könyv elég távol áll az érdeklődési körömtől, így olvasás nélkül szomorkodna a polcomon.

Ezért most új tulajdonost keresünk neki, ráadásul a nyertes a gyönyörű könyv mellé egy általam készített rózsás nyakláncot is kap! Ha szeretnéd elolvasni a könyvet, és az ékszereket sem veted meg, jelentkezz! A játék feltétele mindössze annyi, hogy kövesd a facebook-on a könyves és az ékszeres oldalamat is, majd ha ezzel megvagy, jelezd a lejjebb található Rafflecopter-dobozban!

A játék június 30-ig tart, utána sorsolás!

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése