2013. január 15., kedd

Rubinvörös mozivászon :)

Várjátok már a tavaszt? Hát persze... virágok, napsütés, a vastag kabátok is visszakerülnek a szekrénybe... nem mellesleg ekkor érkezik a mozikba a Rubinvörös! :)

Kerstin Gier
Kerstin Gier 1966-ban született Németországban. 1996-ban Férfiak és egyéb katasztrófák címmel kiadott első regényét tucatnyi újabb könyv követte, azonban az igazi áttörést az Időtlen szerelem trilógia 2009-ben megjelent első része, a Rubinvörös hozta meg számára. A 13-19 éves korosztály számára íródott trilógia a felnőttek körében is hódít, 27 nyelvre fordították már le, és világszerte a bestseller-listák élére került. Magyarországon a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelentek meg a kötetek, a népszerű Vörös pöttyös könyvcsalád tagjaiként.

A trilógia központi témája az időutazás, egészséges mennyiségű romantikával, és egy jó adag humorral fűszerezve. Mindhárom könyvről írtam már korábban, bejegyzéseimet itt olvashatjátok:
Rubinvörös
Zafírkék
Smaragdzöld

A Rubinvörös című film németországi bemutatója 2013. március 14-én lesz, Gwendolyn szerepét Maria Ehrich, Gideon karakterét pedig Jannis Niewöhner személyesíti meg.

Gwen: "Te melyik vagy? Mármint drágakő?"
Gideon: "A legkeményebb, a Gyémánt."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése