2013. január 20., vasárnap

Vasárnapi váróterem #2


A vasárnapi váróteremben minden héten bemutatok egy frissen megjelent, vagy megjelenés előtt álló könyvet, amit különösen várok.

Amanda Stevens: Örök kísértés
A Sírkertek Királynője trilógia első darabja

Mostanában rengeteg trilógia és sorozat jelenik meg, így nem csoda, hogy most is egy trilógia első részéhez van szerencsénk. Érdekesnek tűnik a fülszöveg, és a goodreads.com-on is elég jó értékeléseket kapott a könyv, úgyhogy kíváncsian várom, hogy elolvashassam. :)


"A fiatal és titokzatos Amelia Gray sírkő-restaurátor, aki látja a szellemeket. Az élősködő kísértetek nem tudhatják meg, hogy látja őket, hiszen akkor élete is veszélybe kerül. A lány ezért elkerüli azokat az élőket, akiknek nyomában szeretteik nyughatatlan szellemei járnak.

John Devlin detektívnek brutális gyilkosságok felderítésekor lesz szüksége Amelia segítségére, ám a férfit árnyékként követi elhunyt felesége és kislánya.

A lány hiába küzd a férfi iránt érzett vonzalmával, nem hozhatja a kísértetek tudomására, hogy látja őket, sőt látja azt is, ahogy parazitaként szívják el a férfi életerejét. Azonban hiába igyekszik tartani a távolságot, a kettejük közti vonzalom elmossa a határokat e világ s a másvilág között..."

Kiadó: Athenaeum Kiadó Kft.
Eredeti címe: The Restorer (Graveyard Queen #1) (2012)
Oldalszám: 352
Várható megjelenés: 2013. február 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése