2013. április 29., hétfő

Váróterem #8

A "váróterem" rovat a megjelenés előtt álló, vagy frissen megjelent könyvek gyülekezőhelye. Időről időre bemutatom itt azokat a könyveket, amelyeknek olvasását különösen várom! :)

Kimberley Freeman: Vadvirágok lányai


"A családi titkok mögött a boldogság vár

Emma, a londoni balett gyönyörű és sikeres balerinája egy nap súlyos térdsérülést szenved. Ígéretes pályafutásának váratlanul vége szakad, szerelmi élete romokban, álmai szertefoszlanak. Menekülni szeretne a sorsa elől, ha kell, egészen a világ végéig.

Egy titokzatos nagymamai örökség azonban mindent megváltoztat, és Emmát a zajos nagyvárosi életből egy varázslatos és ismeretlen földi édenkertbe repíti, ahol minden másképp van. Ami ott várja, az gyönyörű és rémisztő is egyben.

Szenvedélyes szerelmek, sötét titkok és kegyetlen hazugságok szövevényes hálója, amit a családja generációkon át hordozott. És egy síron túli üzenet, ami felforgatja az életét, és erőt ad az újrakezdéshez. Megörökölhetőek a titkok? És a fájdalom? Átadhatja egy anya a lányának a boldogságot vagy akár a szerelmet? Megható, érzéki és egzotikus romantika a vérbeli női regények kedvelőinek."

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Eredeti címe: Wildflower Hill (2011)
Oldalszám: 400
Várható megjelenés: 2013. május 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése